Hlavné jedlá

Hydina

  • Kuracie paličky so šampiňónovým krémom
  • Morčacie rezne na šampiňónoch
    (čerstvé šampiňóny, kyslá smotana, brusnicový kompót, maslo)
  • Morčacie prsia s pórom
    (pór, jablká, kyslá smotana)
  • Morčacie prsia na kešu orieškoch
    (kešu oriešky, brokolica)
  • Morčacie prsia plnené čerstvou špargľou
  • Morčacie prsia plnené špenátom
    (špenát, cibuľa, syr, kapia)
  • Morčacia plnená rolka
    (omeleta, oravská slanina, šampiňóny)
  • Morčacie prsia v citrónovej omáčke
    (smotana, citróny)
  • Plnené morčacie prsia
    (šunka, syr, kapia)
  • Záhradnícky závitok
    (šunka, broskyňa)
  • Farebné kuracie prsia
    (smotana, uhorky, šunka)
  • Kuracie prsia plnené slivkami
    (kyslá kapusta, slivky)
  • Kuracie prsia a mrkvou a mandľami
  • Kuracie prsia s rajčinami a medom
  • Kuracie prsia v kabáte
    (sezamové semienka, strúhanka)
  • Kuracie prsia s ananásom
  • Kuracie prsia v jogurte
    (biely jogurt, tandori masala, kurkuma, rozmarín)
  • Kuracie prsia plnené hermelínom
    (šunka, hermelín, vajce na tvrdo, pažítka)
  • Kuracie a la barbecue
    (zemiakové placky, med, pretlak, soj.omáčka)
  • Kuracie plnené nivou
  • Tajomné mešce
    (lístkové cesto, syr tavený aj tvrdý brokolica, pór)
  • Kuracie nugetky
    (gril. korenie, mak alebo orechy, strúhanka)
  • Kuracie kocky s pórom
    (pivo, pretlak, pór)
  • Kuracie stehná s karamelom
  • Kuracie stehná na mandliach a olivách
  • Viedenské kuracie stehná
    (vykostené, rajčina, paprika, volské oko, cibuľa)
  • Krídla v tandori masala
    (korenie tandori masala, gril. korenie, rasca)
  • Kuracie kocky v arašidovej omáčke
    (cibuľa, arašidové maslo aj arašidy maslo obyč.)
  • Strapaté kĺbiky
    (kukuričné lupienky, sójová omáčka, med)
  • Kuracie stehná plnené (hrozienka, mandle), ryža
  • Kuracie prsia s mrkvou a mandľovými lupienkami
  • Plnené morčacie prsia vyprážané (šunka, syr, kápia), zemiaková kaša
  • Zámocká roláda, ryža, opekané zemiaky

Divina

  • Medailónky z diviny s brusnicovou omáčkou, viedenská knedľa
  • Lesnícky tokáň, zemiakové krokety

Bravčové

  • Zapečené kare s plnkou a syrom
    (kuracie pečienky, syr, vajcia, žemľa)
  • Rezeň pod paradajkami a syrom
    (pretlak, rajčiny, zeler, syr)
  • Stehno v horčicovej omáčke
  • Prírodný dúhový rezeň
    (šunka, zelenina, smotana)
  • Transylvánske medajlónky
    (lečo, smotana, kapia, zelený hrášok)
  • Zámocké prekvapenie
    (zemiaková placka, mäso, kyslá kapusta)
  • Brnenský plnený rezeň
    (údené mäso)
  • Čiernohorský špíz
  • Sedmohradský tanier (mäso bravčové, hovädzie, morčacie), ryža, hranolky
  • Malokarpatský rezeň, varené zemiaky s petržlenovou vňaťou
  • Pastierska kapsa (bravčové stehno) so syrom s zeleninou

Bravčové a kuracie

  • Mäsová zmes
    (ananás, jablko)
  • Duel na šampiňónoch

Hovädzie

  • Stroganov
    (smotana, uhorky, kečup)
  • Lesnícky tokáň
    (šampiňóny, slanina, cibuľa, kapia, cvikla, syr)
  • Viedenská roštenka s opraženou cibuľkou
  • Roštenka so šunkou a volským okom
  • Hamburské stehno
    (mäso-šunka,uhorka,- koreňová zelenina)
  • Hovädzí steak s bylinkovým maslom

Ryby

  • Treska v syrovom plášti
    (šľahačková smotana, syr, oravská slanina)
  • Pangasius prírodný
  • Vyprážaný Pangasius