Hydina
- Kuracie paličky so šampiňónovým krémom
- Morčacie rezne na šampiňónoch
(čerstvé šampiňóny, kyslá smotana, brusnicový kompót, maslo) - Morčacie prsia s pórom
(pór, jablká, kyslá smotana) - Morčacie prsia na kešu orieškoch
(kešu oriešky, brokolica) - Morčacie prsia plnené čerstvou špargľou
- Morčacie prsia plnené špenátom
(špenát, cibuľa, syr, kapia) - Morčacia plnená rolka
(omeleta, oravská slanina, šampiňóny) - Morčacie prsia v citrónovej omáčke
(smotana, citróny) - Plnené morčacie prsia
(šunka, syr, kapia) - Záhradnícky závitok
(šunka, broskyňa) - Farebné kuracie prsia
(smotana, uhorky, šunka) - Kuracie prsia plnené slivkami
(kyslá kapusta, slivky) - Kuracie prsia a mrkvou a mandľami
- Kuracie prsia s rajčinami a medom
- Kuracie prsia v kabáte
(sezamové semienka, strúhanka) - Kuracie prsia s ananásom
- Kuracie prsia v jogurte
(biely jogurt, tandori masala, kurkuma, rozmarín) - Kuracie prsia plnené hermelínom
(šunka, hermelín, vajce na tvrdo, pažítka) - Kuracie a la barbecue
(zemiakové placky, med, pretlak, soj.omáčka) - Kuracie plnené nivou
- Tajomné mešce
(lístkové cesto, syr tavený aj tvrdý brokolica, pór) - Kuracie nugetky
(gril. korenie, mak alebo orechy, strúhanka) - Kuracie kocky s pórom
(pivo, pretlak, pór) - Kuracie stehná s karamelom
- Kuracie stehná na mandliach a olivách
- Viedenské kuracie stehná
(vykostené, rajčina, paprika, volské oko, cibuľa) - Krídla v tandori masala
(korenie tandori masala, gril. korenie, rasca) - Kuracie kocky v arašidovej omáčke
(cibuľa, arašidové maslo aj arašidy maslo obyč.) - Strapaté kĺbiky
(kukuričné lupienky, sójová omáčka, med) - Kuracie stehná plnené (hrozienka, mandle), ryža
- Kuracie prsia s mrkvou a mandľovými lupienkami
- Plnené morčacie prsia vyprážané (šunka, syr, kápia), zemiaková kaša
- Zámocká roláda, ryža, opekané zemiaky
Divina
- Medailónky z diviny s brusnicovou omáčkou, viedenská knedľa
- Lesnícky tokáň, zemiakové krokety
Bravčové
- Zapečené kare s plnkou a syrom
(kuracie pečienky, syr, vajcia, žemľa) - Rezeň pod paradajkami a syrom
(pretlak, rajčiny, zeler, syr) - Stehno v horčicovej omáčke
- Prírodný dúhový rezeň
(šunka, zelenina, smotana) - Transylvánske medajlónky
(lečo, smotana, kapia, zelený hrášok) - Zámocké prekvapenie
(zemiaková placka, mäso, kyslá kapusta) - Brnenský plnený rezeň
(údené mäso) - Čiernohorský špíz
- Sedmohradský tanier (mäso bravčové, hovädzie, morčacie), ryža, hranolky
- Malokarpatský rezeň, varené zemiaky s petržlenovou vňaťou
- Pastierska kapsa (bravčové stehno) so syrom s zeleninou
Bravčové a kuracie
- Mäsová zmes
(ananás, jablko) - Duel na šampiňónoch
Hovädzie
- Stroganov
(smotana, uhorky, kečup) - Lesnícky tokáň
(šampiňóny, slanina, cibuľa, kapia, cvikla, syr) - Viedenská roštenka s opraženou cibuľkou
- Roštenka so šunkou a volským okom
- Hamburské stehno
(mäso-šunka,uhorka,- koreňová zelenina) - Hovädzí steak s bylinkovým maslom
Ryby
- Treska v syrovom plášti
(šľahačková smotana, syr, oravská slanina) - Pangasius prírodný
- Vyprážaný Pangasius