Predjedlo
- Sherry rajčiny s guličkovou mozarelou
- Rajčiny prekladané s mozarelou a bazalkovým pestom
- Kolekcia slovenských syrov s hrozienkami a orechmi
- Prošúto so žltým melónom
- Pareničky plnené šunkovou penou
Teplé predjedlo
- Plnená lokša s husacou pečienkou
- Plnená lokša s kačacou pečienkou
Hydina
- Kačacie prsia na pekingský spôsob
(slivková omáčka) - Kačacie prsia v anglickej slanine
- Husacie prsia na víne
(med, hrozienka, červené víno, orechy, ríbezľový kompót)
Hovädzie
- Sviečková Wellington
(mäso v celku, lístkové cesto)
Ryby
- Losos s bubákovou omáčkou
(čerstvé dubáky, smotana)
Divina
- Srnčie na labužnícky spôsob
(koreňová zelenina, slanina, borievky, tymian, rozmarín) - Srnčie medajlónky s brusnicami
- Jelení steak na kyslej kapuste
- Jelenie kotlety na špíze
(stehno, cibuľa)