Jedlá pre náročnejších

Predjedlo

  • Sherry rajčiny s guličkovou mozarelou
  • Rajčiny prekladané s mozarelou a bazalkovým pestom
  • Kolekcia slovenských syrov s hrozienkami a orechmi
  • Prošúto so žltým melónom
  • Pareničky plnené šunkovou penou

Teplé predjedlo

  • Plnená lokša s husacou pečienkou
  • Plnená lokša s kačacou pečienkou

Hydina

  • Kačacie prsia na pekingský spôsob
    (slivková omáčka)
  • Kačacie prsia v anglickej slanine
  • Husacie prsia na víne
    (med, hrozienka, červené víno, orechy, ríbezľový kompót)

Hovädzie

  • Sviečková Wellington
    (mäso v celku, lístkové cesto)

Ryby

  • Losos s bubákovou omáčkou
    (čerstvé dubáky, smotana)

Divina

  • Srnčie na labužnícky spôsob
    (koreňová zelenina, slanina, borievky, tymian, rozmarín)
  • Srnčie medajlónky s brusnicami
  • Jelení steak na kyslej kapuste
  • Jelenie kotlety na špíze
    (stehno, cibuľa)