- Argentínska
(rajčiny, mrkva, rezance, cibuľa, tvrdý syr, čilli) - Krémová slepačia
(smotana, zelenina, mäso ) - Slepačia s rezancami
- Hovädzí vývar s pečeňovými haluškami
- Zeleninová s drožďovými haluškami
- Cibuľová na toskánsky spôsob
(cibuľa, syr ovčí, krutonky) - Syrová krémová
(mlieko, syr ementál, krutonky) - Paradajková so sójou
- Krémová zelerová
- Hrášková so šunkovými knedličkami
- Mrkvová s paradajkou
(mrkva, smotana, paradajkový pretlak) - Kukuricová jemná
(smotana, mrkva, zemiaky) - Brokolicová jemná
- Šošovicová s párkom
- Kapustová s klobásou
- Pórová so zemiakmi a haluškami
- Hubová so zemiakmi
- Bryndzová so slaninkou
(oravská slanina, sušené hríby, široké rezance, zemiaky) - Minestrone
- Špargľa, cibuľa, biela a červená fazuľa konz., parmezán, špagety)
- Hráškový krém
- Špenátová so syrovými krotónkami
- Galská polievka
(údená šunka, kel, cibuľa, zemiaky, cesnak, bazalka, tymian) - Zeleninový krém
- Sójová krémová
- Cesnaková so syrovými knedličkami
(tavený syr, krupica, vajcia) - Šošovicová s kyslou kapustou
(šošovica, čerstvé huby, smotana, kyslá kapusta) - Pórová s vajíčkom
(pór, zemiaky, vajcia, mäkký syr)