- Syrovo-šampiňonový špíz v zemiakovom cestíčku
(syr tofu) - Vyprážaný hermelín plnený brusnicami
- Tagliattele
(cestovina, syrová omáčka, kukurica) - Cestoviny s tuniakom a olivami
- Špenátové halušky s nivou a pórom
- Karfiol na milánsky spôsob
- Karfiolové medajlónky s krupicou
- Zapekaná paprika so syrom
- Zeleninové placky
(ovsené vločky, vajcia) - Rizota a la trende
(rôzna zelenina) - Palacinky so špenátom
- Mexické tortily plnené so zeleninou, posypané parmezánom
- Bryndzové knedličky so smotanovým depom
(krupica, strúhanky, slanina, vajcia) - Vyprážané zemiaky so šampiňónovým krémom
(smotana, horčica) - Špagety s orechovou omáčkou
(šľah. smotana, orechy, hrozienka) - Zapekané palacinky s kalerábom
(lieskové oriešky, kyslá smotana, syr) - Omeleta plnená zeleninovou zmesou
(syr cottage, kečup) - Vajcia v záveji
(maslo, vajcia, syr, zelenina) - Hubové ragú v horčicovej omáčke
(čerstvé huby, paradajky, šľah. smotana, horčica) - Hubové placky
(čerstvé huby, syr s plesňou, žemľa, vajcia, krupica) - Syr tofu prírodný